03 October 2010

Saat2 kami..... RAMS

video
sepanjang bulan 8 (akhir2 bulan 8 ler), aq diminta buat satu video sempena ngan pertndingan peringkat negeri; Liga Remaja Kreatif. Tema nya 'jalur lebar untuk 1 malaysia'. Asal nya aq dah nak menyerah coz dah last2 minit.. Sape nak wat keje masa saat2 akhir. Ustaz Syukri (thanks so much! >_<) pown nak menyerah gak waktu tu tp sdgkan die yg mnta aq msuk sbb takot xdew idea yang nak dihasilkan. But, ble dipikir2 kan rugi la nnti.. Coz dh la hdiah nye lumayan, pastu bleh menyerlah kn bakat aq dan org laen yg ade.. Jd aq trima la.. Pda asalnya aq just nak amik fendi n mimi sbgai ahli dlm group nie.. Tp dssbkan slh sangka ngan Ida, trpaksa gak aq amik die..hehe.. Mse first day, fuyoo.. Mmg btol idea xtimbol2.. aduh.. nk demam mse nk pikirkn.. Mse tgh sembang2, Ustaz dgn gurauan nya tu buat kan kami dpt idea.. Dia just ckp "ape kata buat jew org asli pakai cawat jual madu".. Adoy, bunyi mmg la mcm plik pada asalnya tp bila dipikir2 kan blek tu idea yang bagus jgak..
Jd trhasil lah crita pakai ni..
Mse spnjng 2 mnggu pngmbran, mmg pning.. dah la ngan puasa nya..
mngucap2 jew la lbih pnat pnye pasal.. hehehehe..
tapi spnjang pgmbran nie la yang buat aq bnyk dapat kngan ngan org2 bru..
hope satu ari nnti trcapai la impian kami nak target mng top3.. amin......


nie antara gambr yang kami smpat amik..

brdiri dari kanan: fendy, zarriq, hafiz, hanani, zetty, syida, mimi
duduk dari kanan: fiqry, amirul

nie lak antara tempat yang kami amik untuk jadikan tmpat lakonan. tapi smpat amik satu tmpat nie jew..

Blew dah abis pngmbaran, bru kami teringat, kenapa sepnjg pngmbran kami x tgkp bnyk gmbr ek?
: p

No comments:

Post a Comment

Copyright© All Right Reserved Zetty Najwa Rosni