23 July 2012

Happy Birthday to me! XD


Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to you, zetty!
Happy birthday to you !

mwahaha~ gile nyanyi lagu hari jadi sorang2.! Semalam , 22 Julai 2012, secara rasminya melon dah masuk ke umur baru , tahun yang ke 18 melon hidup di bumi yang tercipta indah ni!
(menggila sorang2 jap...) http://www.emocutez.com

Seramai 313 orang wish kat fb melon semalam. Rekod baru tuk tahun nie maaa~ Bagi ade yang janji2 pasal hadiah tu, melon gurau2 aje okey. Bagi melon , dengan ucapan korang aje dah cukup buat melon happy sangat2. Thanks so much bagi semua yang dah wish.! http://www.emocutez.commuuahh!
ehhh, tak lupa juga okey insan2 yang terdekat melon wish jugak. Parents, family, bff melon, kawn2 kolej , kawan2 sekolah, kwn2 plkn & warga TK20 ! SYG KORANG GILER2 !! XD http://www.emocutez.com


Tadaaa! semalam jugak bff melon, Izela buat post pasal melon! mwahaha~ sayang awak sangat2. terharu kite bace ! http://www.emocutez.comthanks syg !


hari nie hari ketiga berpuasa & first day pegi kuliah dalam bulan puasa. Pelik lorh bile bangun sahur tadi dah tak sahur ngan family. Kalau dulu, mama yang selalu bangunkan melon tuk sahur. Tapi tadi, melon pulak yang kejut warga2 tk20 bangun sahur. http://www.emocutez.comerrr......mama cakap "nama pun dunia baru, so, berpuasa tahun ni pun dah cara baru." Erk.. sabar je lar. Janji melon puasa! hihi.

okeyla , melon nak siap2 tuk ke kuliah ni! Kelas drawing. Macam nak sambung tidur balik pun ada nih.... mwahahaha ! mengantuk nye.! http://www.emocutez.com

Okeylar , bubye honey2 ku! Assalamualaikum..http://www.emocutez.com

19 July 2012

Indah ke cinta di usia muda ?



Melon taip kisah lagi. Hari ni melon betul2 tak ada mood. Susah bila hidup tak tentu arah. Saket sangat jiwa nie bila pikirkannya.

Bila bestie melon tanya, "Zetty nie kenapa? Jangan lah penah rungsing pasal cinta. Zetty ke sini untuk belajar. Please....Jangan nangis....". Melon terus berhenti nangis. Melon tiba2 sedar, patut ke cinta tuh tiba diwaktu melon usia muda nih ???

Ramai remaja & kanak2 sekarang sanggup bunuh diri bila cinta tak kesampaian & dipermaenkan. Rasa tak patut lah pasal orang yang tak tentu lagi akan jadi suami atau isteri kita sampai nak buat camtuh.

Bila melon da kene cam ni, melon da ta nak bercinta lagi. Melon dah boring tuk disakiti lagi. Melon nak "bercinta" dengan ilmu diploma pulak. Biarlah orang kata melon sombong, janji target DEKAN yang melon nak akan tercapai tuk Mama & Papa yang paling melon cinta!

#CINTA, go ahead from my life#

08 July 2012

Mungkin ia hanya sementara ='(

You take my heart and I take your heart but...

For the 100 post dalam masa hampir 2 tahun blog nie dibuat, melon buat posting paling sedih dalam hidup melon. Sape caya only one of my heart akhirnya pergi dari hidup melon. Sayang, percayalah mungkin ini cuma perpisahan sementara je. Melon betul2 sayangkan awak lebih dari nyawa sendiri. Melon nak sentiasa disisi awak, tapi bukan jodoh kita. Insya-Allah, kalau ada jodoh kita tak kemana, sayang. Jangan pernah hilangkan melon dari ingatan awak. Tapi jangan biar hati awak dendam pada melon. Memang melon yang tinggalkan awak, melon yang buat keputusan nih, tapi melon nak kita berpisah cara baek. Separuh suku hati melon dah awak ambil. Awak antara lelaki yang terbaek pernah ada dalam hati & cinta melon. Tak ada sape2 dapat ganti awak dalam hati melon. Percayalah.

Melon harap ada insan yang dapat bersama di sisi awak, mencintai awak di dunia baru tu.. Melon harap dia wanita yang baik dan paling setia. Melon nak dia akan sentiasa & lebih mencintai awak dari melon. Melon nak awak sentiasa bahagia, sayang.

.....Sayang awak sampai syurga..... I always be Najwa Asraf.... It will never change my mind to forget everything about you.....

Hati melon sentiasa pada awak sehingga dia hadir dalam hidup awak.... ='(

Copyright© All Right Reserved Zetty Najwa Rosni