02 November 2011

Pasanganku romantik (!)


Atoto =.= once again, owner kena TAG lagi! but, kali nie laen punye contest.
PASANGANKU ROMANTIK !
About it ? Baca lar sendiri okey ?
|
|
|
\/

SYARAT :
  1. Follow Blog Michan And Afiq Md Ali.
  2. Semua Jantina Dibenarkan.
  3. Wajib Ade Pasangan !
  4. Buat Post Dan Letakkan Banner contest sekali
  5. Ceritakan Saat Romantik Anda Bersama Pasangan Anda. - Rekaan Dibenarkan
  6. Sertakan Gamba anda Bersama Pasangan. - edit digalakkan.
  7. Letak Link Pada Comment box Post ni and Pada Shout Box.
  8. Wajib Tag Pasangan anda - difacebook or blog die /dua2 pon boleh.
  9. Tag rakan anda minimum 3 orang dan pastikan dieorang tahu pasal contest - harus.
  10. 30 October 2011 Sehingga 30 November 2011
Hadiah:

1st place : -Top Up RM 10 -Edit Full Blog and Free Wallpaper Desktop By Afiq Md Ali
2nd place : -Top Up RM 5 -Edit Full Blog By Michan
3rd Place : -Top Up RM 3 -Free Cute Cursor By Afiq Md Ali 1 Pemenang
Saguhati : - Free Header By Michan

dah baca?

Okey, now kene lar story :) First time owner bertemu dengan Mirul Asraf time darjah 5. Atoto, banyak comel maaa dye! Tapi, biasa lar budak2, maybe owner bukan orang dia nak pandang. Owner je pandang dia tpi dia tak pon. But, takpe lar. Budak2 lagi kan. :)

Then, pada 4hb November 2010 hari jodoh kami! Oh dear, memang lain gile dia sekarang. Tinggi + hensem! Owner memang jatuh hati kat dia time tuh. But, risau lar gak kot dia dah berpunya. So, owner diam2 je lar. Malam tu, owner keluar pegi Cybercafe dengan sepupu dan dia dekat Rawang. (actually, Mirul Asraf bestfriend sepupu owner!) So, waktu nak balik owner takde kredit nak call Papa owner tuk datang ambil. Tiba2, dia offer handfon dia kat owner. Owner terima je lar. Habis je call, macam2 yang kami sembang2! Best sgt waktu tu!

Lepas tu, kami rajin la juga contact2..

Pada 31 Disember 2010 is the best day ever! Owner dah yakin malam tu owner nak cakap "Saya suka awak!" dekat dia. But, malu lah if perempuan yang cakap dulu.. Atoto :) Owner nak gak luah kan awal2 sebabnya owner nak makin pening dengan lelaki2 yang nak kenal dengan owner. Kalau boleh, owner nak jadi gelaran "Kekasih Amirul Asraf". Memang berharap sangat waktu tu. Tapi, kalau dah jodoh, menjadi jugak. Dia yang cakap dulu. Tapi cara dia lain daripada yang lain..


1 - Awak nakal 2 - Awak menyusahkan saya 3 - Awak comel 4 - Awak kawan saya & saya harap awak tak lebih dari tu 5 - Saya suka awak 6 - Saya cinta awak 7 - Saya seronok kawan dengan awak 8 - Awak baik 9 - Awak seorang yang ikhlas 10 - Awak sahabat saya 11 - Awak , jom KAPEL nak ? 12 - Saya sayang awak 13 - Awak musuh saya 14 - Awak kawan saya

3, 5, 6 - 12 & 15 .. tu no yang dia hantar kat owner!
Terdiam sekejap owner time tu (macam tau2 je perncangan owner :p ) "Ya, saya nak brcnta dengan awak!" Then, mlm tuh dia call owner and said "I Love You!" atoto, malam tu la owner rasa bertuah sangat dah dapat PRINCE CHARMING yang owner sayang sangat2! Sebulan owner susah nak tido bayangkan dia!

Meskipun kami duduk brjauhan, tapi bila ada jodoh kami sempat jumpa2! Alhamdulillah, bulan november ni dah masuk 10 BULAN kami bersama dan kalau boleh owner nak Amirul Asraf yang jadi suami owner suatu hari nanti. Lagi pun, semua family owner sukakan dia! Muhaha! :)

Everytime, kami tak pernah lupa tuk cakap "I LOVE U SO MUCH FOREVER I TILL I DIE N LIVE AGAIN!" Daaaa, owner angau cinta dengan sampai sekarang tau! Owner memang taknak lepaskan dia. Dia owner yang PENYABAR, CARING, RAMAH & memang jenis tak kuat marah lar! Walaupun, owner pernah test buat dia marah, still cool je. Atoto =.=


Lagu TANPA - 6IXTH SENSE yang jadi kegemaran kami. (memandang kami sama2 suka 6ixth Sense) Kadang2 Mirul nyanyikan untuk owner, kadang2 owner nyanyikan untuk dia sampai dia tidur. hihi


Yang ni pun. Owner nak blek, sempat lagi jumpe dia. Punye la sedih tak mau lepas! :)

Dah makin dekat SPM ni, owner tak contact dia cause tak mau kacau dia study & owner pun nak study hard. Tapi, macam mana sekali pun owner tetap CINTA MATI kat mirul. Memang sampai bila-bila, tiada lagi pengganti dia dalam hidup owner ni. Owner rindu sangat2 kat dia.!
Owner harap semua orang dapat terima dia sebagai CINTA owner!


I Love You so much, Bie! Soo much !

*Nie bukan cerita rekaan. Cerita YANG SEBENARNYA*
Sampai bila2 owner takkan lupa kisah ni dalam hidup owner! :)

3 orang di-TAG:


3 comments:

  1. tahniah sbb menang.....nak no phone !......cepat sikit

    ReplyDelete

Copyright© All Right Reserved Zetty Najwa Rosni