08 September 2011

Cerita Beribu Batu (!)



Haaai , akhirnya owner da siap edit 70% blog owner nie .
Memang susah nak buat blog stail sendiri . Tapi disebabkan nak capaikan impian adew blog macam orang lain , owner gagahkan jua semangat BLOG nie!http://www.emocutez.comYeeehaaa !



Oh ye , mood owner da makin baik ! Tapi masa time raya tempoh ari , serius , owner memang tak de mood langsung nak raya . Pukul 12 da start tido da!

Tapi makin lame , alhamdulillah mood owner balik pada asal n ceria macam dulu (tapi dah kurang bercakap lar ..)
Balik dari kpg , hari ahad , alhamdulillah naseb baek jalan tak sesak . Kali nie owner balik dengan pakcik . So, sempat la juga singgah rumah sepupu kesayangan ku kat rawang .
Alang2 menyeluk perkasam , biar samapai ke pangkal lengan .
Owner sambil tuh sempat jumpa HUBBY owner !

I Love u tahap GABAN sampai Kenyang , Hubby cyg ku !!http://www.emocutez.com

So , harap2 mood owner nak berBlog nie berpanjangan la , bukan takat tikus baiki labu je .. huhu

So, mulai entry baru & blog baru nie , owner buka kepada semua pengunjung kalau ade nak buat ape2 request tutorial yang owner gunakan dalam blog nie , ok ?

Kalau adew masa owner akan buat page baru KHAS untuk TUTORIAL blog , ye? http://www.emocutez.com

Jumpa lagi ! http://www.emocutez.com


1 comment:

Copyright© All Right Reserved Zetty Najwa Rosni