15 October 2012

The Awesome Man in my life ! :D

Ding dong ! Lama dah tak menaip cerita dalam blog melon ni. hihi.  Sejak menjak ni sibuk la dengan exam final. And now, CUTI SEMESTER ! mwehehe~ Bulan 12 , dah nak masuk semester 2. Aduh , dah tak jadi adik-II lagi dah.. huhu.. Ann, bubye senior part 5 and part 6 AD Grafik yg awesome! 
Cite pasal senior, melon nak cite someone senior yang sangat awesome ! :D


sape dye ? haaa, biarlah rahsia. haha XD 
Name beliau Muhd Adib Abd Majid. Memerlukan designer ? boleh la mintak bantuan dia. hihi. Asalnya , ceh , malu-II konon nak kenal. Tapi lama2 selesa sangat bila lepak-2 , makan-2 ngan dia. Seronok bila bersama ngan dia. Ya ya , walaupun kadang-2 uh melon sakit hati juga la ngan ayat dia. Kasar kebenor. Tapi, kasar-kasar dia , lubuk hati n sifat dia, dia ada romantiknya. haha.

Adib ni siapa bagi melon ? Melon tak boleh la nak komen siapa dia. Coz melon nak rahsia siapa melon bagi melon. Bagi sesiapa dah tau tu, untung la. hehe.

Dia selalu cakap yang melon selalu takel dia, padahal melon rasa dia yang start dok takel melon. Hari-2 dok panggil melon 'najwa latif''. grrr. sumpah , tak ada langsung rupa najwa latif kat melon nih. Opsss , dia ni peminat 'kipas-susah-mati' kat najwa latif okey. Kalo dapat la artis comel tu kat dia, mau 7 hari 7 malam tak tidur dibuat nya. haha XD

Mula-2 melon memang keras hati nak kenal dia. Yelah , tak pernah kenal kowt. Just tahu dia senior sama kos ngn melon je. Tapi, lama-2 melon cuba buka hati tuk kenal dia macam mana. Alhamdulillah , hati melon terbuka tuk kenal sepenuh diri dia. hihi.

Melon nak stop cite smpai sni je lah coz melon nak siapa dia sepenuhnya hanya keluarga dia n melon je yang tahu.

So, Muhd Adib Abd Majid , it's just for you darl :)

k bubyee ! assalamualaikum.. !

No comments:

Post a Comment

Copyright© All Right Reserved Zetty Najwa Rosni