16 December 2011

15 Disember - We are PERFECT TWO ♥

:face71: hehehehe.... sampai sekarang Melon tak boleh berhenti senyum langsung..
Semalam, najwa pergi date dengan hubby dekat mid-valley.
For the first time, nie la first date dalam hidup najwa lorh! Biasa lah najwa bukan jenis senang nak diberi kebenaran keluar jauh2 macam tuh.
But, terus tiba2 mama & papa najwa bagi kebenaran & along la yang temankan najwa jumpa hubby najwa.
Hihi, najwa sayang sangat kat family najwa sangat2!:face19:
(sebelum ni najwa susah nak dapat kebenaran lorh)

Pada asalnya rancang nak jumpa sabtu ni. Tapi, dia pula ada hal.
Najwa tak kira, najwa tetap nak pegi date dengan dia. So, kiteorang ubah tarikh semalam.
15 Disember.:face42:

Debaran najwa nak jumpa dia semalam dah macam nak kena nikah pula. Macam tak biasa jumpa, padahal dah 3 kali jumpa.:face15: Sampai2 terus dia ajak pegi tengok wayang. Najwa join je lar. Pilih punye pilih, last2 kiteorang tengok cite Mission Imposible. Sementara tunggu cite tu start, dia bawak najwa tengok kedai jual haiwan. Atoto, comel giler kucing & arnab kat situ.
Sampai aje kat tempat cicak, teros najwa nak .......:face63: errr...

Lepas habis terus habis tengok wayang, teros pegi makan kat McD. Yang paling best najwa buli dia dengan paksa dia habiskan kentang McD najwa. hihihi (Kesian bie cyg:face56:)

Lepas tuh, lama gak kiteorang jalan2 kat dalam mid tuh. Macam2 kedai najwa ajak dia masuk.
Yang best nye, dia nak tolong najwa ambil teddy bear (alaa, mainan yang tangkap2 hadiah tu la). Tapi rasa mendalah tu main tipu lar. :face61: Malas nak bagi tau sebab ape.

Tak lama lepas tuh dia buat keputusan nak beli cicin. Wah, cicin tuh still kat jari najwa & tak nak buka2. ngee~:face26:


Nahh, cincin kami yang serupa! :face38:

Lepas tuh, najwa terus ajak dia tangkap gambar. Banyak juga lah gambar kami snap bersama. :face69:



Ni plak antara gambar kami. Tak boley tunjuk banyak2 la. Rahsia. Ngee~:face57:

Lepas tuh kami terus jalan kat kawasan bulatan dalam mid tuh, memerhati orang2 dok sebok dengan persiapan krismas. Sambil2 tuh macam yang najwa gurau2 kat dia.
Sungguh, semalam memang hari yang amat gembira buat najwa. Dia banyak bagi najwa ketawa & seronok. Sebab tu, najwa dah makin berani nak pegi PLKN.

Syg, satu ari nanti, kita kluar lagi okey. Saya nak kita sama2 gembira lagi.
Walau macam mana pun saya cintakan awak sampai syurga! :face17:

*menanti lagi 15 hari kami setahun*

1 comment:

  1. kamu di tag untuk join contest.. sudi2lah join oke. n_n
    http://chomeieyza.blogspot.com/2011/12/contest-alahai-romantiknyer-kekasihku.html

    ReplyDelete

Copyright© All Right Reserved Zetty Najwa Rosni